Ook dit jaar wordt er natuurlijk weer gevolleybald op het strand bij het Kleine Zeetje.
Unicornus leden van 16 jaar en ouder zijn welkom op Maandag t/m Donderdag avond vanaf 19:00 bij het beachvolleybal veld van 'Het kleine zeetje' (Westdijk bij de Orca).

Doe mee!

Iedere week van maandag t/m donderdag kan er vanaf 19:15 gevolleybald worden op het veld van 'Het Kleine Zeetje' bij de Westdijk.
De opkomst is afhankelijk van het weer en de dag van de week. Hierdoor kan het aantal deelnemers sterk varieren. Soms zijn er te weinig deelnemers en op avonden is één veld niet genoeg. We hebben 2 extra netten en lijnen beschikbaar, dus het is handig om van te voren weten of die ook nodig zijn. Daarbij is het natuurlijk ook prettig om te weten of er wel genoeg spelers zijn om te volleyballen.

Aanmelden per avond

Unicornus leden van 16 jaar en ouder die in het zomer seizoen willen beachvolleyballen, melden zich aan bij beach.unicornus.nl .
Via deze website kunnen deelnemers zich voor de komende 8 avonden aanmelden. Per avond kun je ook zien wie de andere deelnemers zijn die zich al hebben aangemeld (klik op aantal deelnemers).
Graag voor 18.30 aangegeven of je komt of niet, zodat hier met het opbouwen van de eventueel extra benodigde velden rekening gehouden kan worden.

Aantal deelnemers

Als er te weinig deelnemers (minder dan 4) zijn, gaat het beachvolleybal die avond niet door.
Bij 4 of 5 deelnemers wordt er 2 tegen 2 gespeeld.
Van 6 tot 8 deelnemers wordt er 3 tegen 3 gespeeld, eventueel met indraaien.
Van 9 tot 12 deelnemers wordt er 3 tegen 3 gespeeld, met 3 teams die rouleren.
Bij meer dan 12 deelnemers wordt er op meerdere velden gespeeld.

Meld je aan bij beach.unicornus.nl