Wil jij lid worden van onze club?

Op deze pagina vind je informatie over het lidmaatschap van Unicornus. Heb je toch nog vragen? Stuur dan een e-mail naar wedstrijden@unicornus.nl.

Wil je een keer proberen of volleybal iets voor jou is?

Wij denken natuurlijk van wel, maar als je het een keer wilt uitproberen kan dat natuurlijk! Bij ons mag je gratis 3 proeflessen meedoen, daarna vragen we je of je lid wilt worden. Op deze pagina vind je de trainingstijden van de teams. Vergeet je sportkleding niet: Shirt, broek en goede (zaal)sportschoenen. Weet je niet zeker bij welk team je kunt instromen? Mail dan naar wedstrijden@unicornus.nl.

Heb je je keuze gemaakt en wil je lid worden?

Waar wacht je dan op? Schrijf je snel in via onderstaand formulier! Wil je het liever invullen via een PDF zodat je het kan mailen of uitprinten? Dat kan ook, download hier het inschrijfformulier. Deze kan je ingevuld toesturen naar wedstrijden@unicornus.nl.

Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul hier je straat + huissnummer in
Wat is je postcode?
Vul hier de plaatsnaam in waar je woont
Wat is je geboortedatum?
Wat je is telefoonnummer?
In welke categorie wil je spelen?
Per wanneer wil je lid worden?
Vul hier je bankgegevens in
Publicaties zijn bijvoorbeeld: Social Media, plaatselijke krant, website etc.

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Volleybalvereniging Unicornus doorlopende incassoopdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van V.V. Unicornus. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Voor de inning van de bedragen is een extra blad toegevoegd. Deze is voor uw eigen administratie.